Bewijs van garantstelling en logiesverstrekking

Product informatie
Product: Bewijs van garantstelling en logiesverstrekking
Beschrijving:

Vreemdelingen die een visum voor Nederland willen aanvragen voor een periode van maximaal 3 maanden, kunnen daarvoor terecht bij de Nederlandse ambassade of het consulaat in eigen land. Voor de aanvraag van een visum voor kort verblijf kan onder andere een bewijs van garantstelling of logiesverstrekking nodig zijn van vrienden of familie in Nederland.

Wilt u logies verstrekken aan personen die voor hun komst naar Nederland visumplichtig zijn? Of wilt u zich garant stellen? Gebruik daarvoor dan altijd het standaard formulier Bewijs van garantstelling en/of logiesverstrekking (Pdf, 123 KB). Het formulier is ook verkrijgbaar aan de balie van de afdeling Burgerzaken.

Let op: De handtekening op het formulier moet gelegaliseerd worden door een bevoegd ambtenaar. En bent u gehuwd? Dan is het voor een garantstelling ook noodzakelijk dat de handtekening van uw partner wordt gelegaliseerd.

Legalisatie handtekening

U kunt uw handtekening laten legaliseren aan de balie van de afdeling Burgerzaken. U heeft daarbij het ingevulde formulier en een geldig identiteitsbewijs nodig. U zet uw handtekening op het formulier in het bijzijn van de ambtenaar. De ambtenaar stelt uw identiteit vast en controleert uw handtekening. Als alles in orde is, zet de ambtenaar een stempel op het formulier en verklaart daarmee dat de handtekening echt van u is.

Wat kost het?

De legalisatie van de handtekening(en) kost € 12,70 per formulier.

Wat moet ik meer weten ?

Visum voor kort verblijf in Nederland (Pdf, 215 KB)
Immigratie- en Naturalisatiedienst
Rijksoverheid.nl

Gerelateerde producten:Handtekening, legalisatie
Meer info bij:

Publieksplein, stadhuis (eerste verdieping)

  • maandag van 8.30 tot 16.30 uur
  • dinsdag van 8.30 tot 20.00 uur (vanaf 16.30 uur alleen op afspraak)
  • woensdag van 8.30 tot 16.30 uur 
  • donderdag van 8.30 tot 20.00 uur (vanaf 16.30 uur alleen op afspraak)
  • vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.

Telefoon: (074) 245 93 14

Reactieformulier

Afspraak maken

Wilt u voorkomen dat u misschien lang moet wachten? Of wilt u op dinsdag of donderdag tussen 16.30 en 20.00 uur komen? Maak dan eerst een afspraak. Klik daarvoor op onderstaande button. Kies bij het maken van de afspraak voor het onderwerp uittreksels en verklaringen.

afspraak maken  

Let op: Op dinsdag en donderdag tussen 16.30 en 20.00 uur werken wij alleen op afspraak!

 

Sitemenu

 

Hebt u vragen?
14 074

Of zoek

Zoek

Zoekformulier
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieSluiten