Gerelateerde links

Tjellens loopbaan professionals bouwt haar hoofdkantoor op Westermaat Campus in Hengelo

7 apr 2014Het bedrijvenpark Westermaat Campus is bedoeld voor vernieuwende bedrijvigheid, kennisintensieve en initiŽrende industrie, toeleverende groothandel en deels zakelijke dienstverlening. Hier past Tjellens uitstekend.


Perrit BV neemt Benelux activiteiten Nervogrid over

7 apr 2014De specialist in het aanbieden van zakelijke cloud software neemt de Benelux hosting en beheer activiteiten van de internationale cloud broker Nervogrid over.


Medisch centrum De Kievit opent officieel haar deuren op het Gezondheidspark

24 mrt 2014Met medisch centrum is volledig gespeciliseerd in de voetzorg.


Nieuw fonds voor hightech innovatie in Overijssel

10 mrt 2014Provincie Overijssel en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland stellen 2 miljoen euro beschikbaar voor innovatieve bedrijven.


Kennisvouchers en Innovatiekredieten voor Twentse MKB-bedrijven

10 feb 2014Kennispark Twente gelooft in de kracht van het MKB om producten, processen en diensten radicaal te innoveren. Daarom daagt het Kennispark Twente bestaande MKBíers uit om te innoveren.


Bouw eerste pyrolysefabriek (olie-uit-hout) gestart op bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid

10 feb 2014Empyro BV maakt bekend dat de bouw van de pyrolysefabriek (olie uit hout) op het terrein van AkzoNobel in Hengelo is begonnen. De fabriek is eind 2014 gereed en wordt vervolgens geleidelijk in bedrijf genomen. De volle productiecapaciteit bedraagt ruim 20 miljoen liter pyrolyse olie per jaar. Deze hoeveelheid duurzame olie vervangt ruim 12 miljoen kubieke meter aardgas. Dit komt overeen met het jaarlijkse aardgasverbruik van 8.000 huishoudens en een jaarlijkse CO2 besparing van ruim 20.000 ton. Bijkomend effect is dat voor ongeveer 100 mensjaren werk wordt gecreŽerd in Overijssel.


OfficiŽle opening hightech kantoor Quality2Process

7 feb 2014De hypermoderne nieuwbouw aan de Jan Tinbergenstraat op Westermaat Campus is ontworpen door Beltman Architecten en gebouwd door BAM Utiliteitsbouw


 

Sitemenu

 

Hebt u vragen?
14 074

Of zoek

Zoek

Zoekformulier
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieSluiten