Gerelateerde links

Koninklijke onderscheiding bij afscheid Trumpf-directeur Ger van der Endt

29 jun 2015Ger van der Endt is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje van Nassau voor zijn inzet in de metaalindustrie en op maatschappelijk terrein.


Sensata Technologies Holland B.V. verhuist naar Hengelo

4 jun 2015Sensata Technologies Holland B.V. gevestigd in Almelo gaat haar Europese hoofdkantoor en de daarbij behorende laboratoria per eind 2016 verhuizen naar Westermaat Campus in Hengelo. Daarvoor heeft Sensata een overeenkomst ondertekend met vastgoedontwikkelaar Schröder


Pyrolysefabriek Empyro officieel 20 mei 2015 geopend

3 jun 2015Precies een jaar na de start van de bouw is de pyrolyse fabriek Empyro, feestelijk geopend. De openingshandeling is verricht door de Gedeputeerde van de Provincie Overijssel, Eddy van Hijum, die een tankauto met door Empyro gemaakte pyrolyse olie vulde.


Publiek vindt High Tech Systems Park Hengelo Beste Gebouw van 2015

26 mei 2015Het High Tech Systems Park Hengelo is het resultaat van een metamorfose van Thales Hengelo met lef en ambitie.


EFRO: Vier innovatiesubsidies voor mkb’ers in Oost-Nederland

13 mei 2015Vanaf 19 mei kunnen ondernemers weer subsidieaanvragen voor haalbaarheidsonderzoeken en business cases indienen. Het betreft de tweede tranche van EFRO-vouchers die dan geopend wordt.


WTC Twente start wekelijks spreekuur internationaal ondernemen

23 apr 2015Een afspraak maken is mogelijk, telefonisch via 074 2915604 en online via www.wtctwente.nl/internationale-handel/spreekuur/


Reacties gevraagd op voorstel volledig vrijgeven winkeltijden op zondag

10 mrt 2015


Regio Twente wil met actieplan Twente Werkt! de economie en de arbeidsmarkt versterken

18 dec 2014Regio Twente wil met het actieplan Twente Werkt! de economie en de arbeidsmarkt versterken. Het plan bevat een analyse van Twente, waaruit onder meer blijkt dat de regio kampt met een relatief hoge werkloosheid.


 

Sitemenu

 

Hebt u vragen?
14 074

Of zoek

Zoek

Zoekformulier
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieSluiten