Gerelateerde links

HP Valves uit Oldenzaal tekent intentieverklaring voor vestiging op het High Tech Systems Park

27 mrt 2015HP Valves, producent van hogedrukafsluiters en -accessoires, heeft donderdagmiddag een intentieverklaring getekend om 22.000 m2 grond voor de realisatie van kantoor- en productiefaciliteiten te kopen op het High Tech Systems Park in Hengelo. Na bijna 35 jaar Oldenzaal, terug naar zijn roots. HP Valves komt immers voort uit machinefabriek Dikkers in Hengelo.


Reacties gevraagd op voorstel volledig vrijgeven winkeltijden op zondag

10 mrt 2015


Gerry Waanders, de nieuwe havenmanager

19 jan 2015De gemeenten Almelo, Enschede, Hengelo, Hof van Twente en Lochem gaan voor een gezamenlijk havenbeheer voor de Twentekanalen en het verder professionaliseren van de haventaken om goed te kunnen inspelen op de vragen en wensen van de gebruiker.


Regio Twente wil met actieplan Twente Werkt! de economie en de arbeidsmarkt versterken

18 dec 2014Regio Twente wil met het actieplan Twente Werkt! de economie en de arbeidsmarkt versterken. Het plan bevat een analyse van Twente, waaruit onder meer blijkt dat de regio kampt met een relatief hoge werkloosheid.


Sloop, start en ondertekening op High Tech Systems Park

4 dec 2014Vandaag 4 december 2014 waren er drie bijzondere activiteiten op het terrein rondom Thales.


Hengelo en Borne blij met komst van Nijwa Groep op Westermaat De Veldkamp

1 dec 2014De Nijwa Groep, met negen vestigingen in het noorden en oosten van Nederland, gaat een nieuwe bedrijfslocatie bouwen op Westermaat De Veldkamp. De Nijwa-klant staat centraal in de keuze voor de nieuwe vestiging op dit bedrijventerrein.


 

Sitemenu

 

Hebt u vragen?
14 074

Of zoek

Zoek

Zoekformulier
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieSluiten