Gerelateerde links

Publiek vindt High Tech Systems Park Hengelo Beste Gebouw van 2015

26 mei 2015Het High Tech Systems Park Hengelo is het resultaat van een metamorfose van Thales Hengelo met lef en ambitie.


Wilt u kennismaken met collega ZZP-ers en uw netwerk uitbreiden?

13 mei 2015Kom dan naar het ondernemerscafé op maandagavond 8 juni!


EFRO: Vier innovatiesubsidies voor mkb’ers in Oost-Nederland

13 mei 2015Vanaf 19 mei kunnen ondernemers weer subsidieaanvragen voor haalbaarheidsonderzoeken en business cases indienen. Het betreft de tweede tranche van EFRO-vouchers die dan geopend wordt.


Ruim 120 bezoekers bij Starterscafé Hengelo op 13 april 2015

13 mei 2015Ruim 120 (potentiële) starters waren vanaf 19.00 uur aanwezig in het Rabotheater om naar het verhaal van Rampondernemer Frank Krake te luisteren. Daarna gingen zij in gesprek met ervaren ondernemers uit Borne, Hengelo en Hof van Twente.


Kinderopvang de Droomboom geopend op 25 april

28 apr 2015Twee medewerkers die vorig jaar zijn ontslagen bij kinderopvangorganisatie Catalpa zijn in Hengelo een eigen kinderdagverblijf gestart.


WTC Twente start wekelijks spreekuur internationaal ondernemen

23 apr 2015Een afspraak maken is mogelijk, telefonisch via 074 2915604 en online via www.wtctwente.nl/internationale-handel/spreekuur/


Bezoek aan genomineerden en winnaar Startersprijs Hengelo 2014

23 apr 2015Op 22 april brachten Mariska ten Heuw, wethouder gemeente Hengelo, Monique Göritzlehner, accountmanager Economische Zaken Hengelo en Maureen Oude Oosterik, manager bedrijfsvoering en projecten bij ROZ, een bezoek aan de bedrijven. Hoe gaat het nu met Autosociaal, Lekker thuis oud worden en Merkwaardige Marketing?


Hengelo neemt deel aan onderzoek naar koopgedrag consumenten

30 mrt 2015Het winkel- en koopgedrag van consumenten verandert voortdurend, onder meer door de opkomst van het online shoppen. Om goed op deze veranderingen in te kunnen spelen, is onderzoek naar het koopgedrag van consumenten nodig. In april start I&O Research daarom weer een grootschalig onderzoek om in beeld te krijgen waar inwoners boodschappen doen en winkelen en hoe tevreden ze hierover zijn. Ook de gemeente Hengelo neemt hieraan deel aan deze kooponderzoeken.


HP Valves uit Oldenzaal tekent intentieverklaring voor vestiging op het High Tech Systems Park

27 mrt 2015HP Valves, producent van hogedrukafsluiters en -accessoires, heeft donderdagmiddag een intentieverklaring getekend om 22.000 m2 grond voor de realisatie van kantoor- en productiefaciliteiten te kopen op het High Tech Systems Park in Hengelo. Na bijna 35 jaar Oldenzaal, terug naar zijn roots. HP Valves komt immers voort uit machinefabriek Dikkers in Hengelo.


Reacties gevraagd op voorstel volledig vrijgeven winkeltijden op zondag

10 mrt 2015


Regio Twente wil met actieplan Twente Werkt! de economie en de arbeidsmarkt versterken

18 dec 2014Regio Twente wil met het actieplan Twente Werkt! de economie en de arbeidsmarkt versterken. Het plan bevat een analyse van Twente, waaruit onder meer blijkt dat de regio kampt met een relatief hoge werkloosheid.


 

Sitemenu

 

Hebt u vragen?
14 074

Of zoek

Zoek

Zoekformulier
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieSluiten