Specialist Basis Registratie Personen

28 uur per week

Solliciteren kan tot 19 april

Als specialist BRP ben je onderdeel van een professioneel en betrokken team. Het team publieksdienstverlening bestaat uit 36 collega’s die inzet leveren om de dienstverlening zo toegankelijk, laagdrempelig en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Binnen het cluster burgerzaken ben je samen met je collega’s onder meer verantwoordelijk voor de Basis Registratie Personen, adresonderzoeken, de burgerlijke stand, brondocumenten en huwelijkszaken.

Wat ga je doen?

Jij bent expert op het gebied van de Basis Registratie Personen. De BRP van Hengelo blijft op orde dankzij de mutaties, correcties en controles die jij uitvoert. Je legt persoonslijsten aan, houdt deze nauwkeurig bij en door actief fouten op te sporen houd je de kwaliteit hoog. Collega’s kloppen bij jou aan voor advies over het verwerken van bepaalde zaken in de BRP. Ook werk je mee aan de voorbereiding en uitvoeren van audits. Samen met je collega’s ben je voortdurend bezig om de processen van je afdeling te verbeteren.

Wie ben jij?

  • Je functioneert op HBO-niveau binnen het Burgerzaken werkveld en hebt ruime ervaring als BRP specialist;
  • Je hebt aantoonbare juridische affiniteit en je bent goed thuis in het werkveld Burgerzaken;
  • Je kunt kort en helder schrijven en besluiten goed onderbouwen;
  • Je bent een betrokken en leergierig persoon die graag initiatieven neemt;
  • Je bent communicatief sterk en heel zelfsturend, maar werkt ook graag samen.
  • Vanzelfsprekend ben je buitengewoon nauwkeurig;
  • Je houdt van puzzelen in het BRP-systeem, maar tegelijkertijd weet je dat het bij burgerzaken altijd om mensen gaat;
  • Bij voorkeur beschik je over kennis en heb je ervaring met de vakapplicatie key2burgerzaken.

Wat bieden we?

We verwachten veel van je, maar bieden je nog meer. Je komt te werken in een afwisselende en boeiende werkomgeving, met een hecht team. Collegialiteit en samenwerken staan in dit team voorop, dus we zoeken een echte teamplayer. We investeren in je met opleidingen en trainingen en geven je ruimte om jouw talenten te ontplooien. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Aan de functie is formatieschaal 8 verbonden met een maximumsalaris van € 3.591,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Je wordt ingeschaald op basis van je kennis en ervaring. De kans  bestaat dat je in de aanloopschaal van de functie wordt geplaatst (schaal 7, maximaal €3.176,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).

Sollicitatie

Meer informatie over deze functie kun je krijgen bij Aquine Zondag, teammanager Publieksdienstverlening, via a.zondag@hengelo.nl. Voor aanvullende informatie over de procedure kun je terecht bij Rianne ter Bekke, HRM-adviseur, via r.terbekke@hengelo.nl of 06- 48 34 21 02.

Graag in je sollicitatie een zo goed mogelijk beeld geven van jezelf als persoon, met argumentatie waarom juist deze functie goed aansluit bij jouw persoonlijke eigenschappen!

Je sollicitatie dient uiterlijk 19 april 2021 bij ons binnen te zijn. De gesprekken vinden in week 17 plaats.

Solliciteren

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
en de
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu