Vacature administratief medewerker Ruimte & Bouwen

24-32 uur per week

Als Administratief medewerker Ruimte & Bouwen verzorg je het administratieve proces rond de verlening en handhaving van omgevingsvergunningen.

Je registreert en archiveert verleende omgevingsvergunningen en regelt de ter inzagelegging van dossiers. Je beantwoordt de telefoon voor de afdeling Ruimte en Bouwen en verzorgt correspondentie met betrokken partijen. Tevens zorg je dat het proces voor klachten en handhavingsverzoeken wordt gestart en plan je de controles voor onze toezichthouders. Je werkt samen in een team van 4 administratieve ondersteuners.

Jij:

• hebt een administratieve of secretariële opleiding op MBO-niveau 3 of 4 afgerond;

• hebt bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie of leert snel;

• hebt een dienstverlenende instelling: Aan jou kunnen we een taak overlaten en dan wordt het geregeld;

• kunt goed plannen, organiseren en prioriteren;

• bent accuraat, zelfstandig en flexibel;

• bent assertief en stressbestendig omdat het hectisch kan zijn;

• hebt bij voorkeur ervaring met het automatiseringssysteem Squit of kunt je dit systeem snel eigen maken.

Wie zijn wij?

De afdeling Ruimte en Bouwen is verantwoordelijk voor de ruimtelijke ontwikkeling, vergunningverlening en toezicht/handhaving binnen de gemeente Hengelo. De afdeling bestaat uit ongeveer 45 professionals.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende en gevarieerde functie in een dynamische omgeving. Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en werkervaring bedraagt het salaris voor deze functie € 1.814,- bruto per maand (aanloopschaal 5) tot maximaal € 2.904,- bruto per maand (functieschaal 6) op basis van 36 uur per week (salarisschalen per 1 oktober 2020). Deze functie wordt momenteel opnieuw beschreven en gewaardeerd. De uitkomst kan leiden tot een inschaling in schaal 7.

Daarnaast bieden we een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% bovenop je salaris. Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden, bijvoorbeeld door het kopen van extra verlofuren. Inpassing vindt plaats op basis van de mate waarin je aan het geschetste functieprofiel voldoet.

Enthousiast geworden? Reageer dan uiterlijk 27 januari a.s. en laat in je brief weten waarom jij de juiste kandidaat bent voor deze functie.

Solliciteer nu!

Vragen?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maarten Lenferink (plaatsvervangend Afdelingshoofd Ruimte & Bouwen), telefoon 06-12899285. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Jarno Kappert (P&O adviseur) op telefoonnummer 06-48342087.

Voor indiensttreding moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen.