Nieuws

Op de hoogte zijn van het allerlaatste nieuws omtrent het marktplein. Hou deze pagina in de gaten. Hieronder kunt u alle nieuwtjes vinden over het marktplein en het proces.

31 maart

Gemeenteraad akkoord met ontwerp marktplein

De Hengelose samenleving heeft gesproken. Na een intensief co-creatie traject voor de herinrichting van het marktplein heeft de gemeenteraad de laatste klap gegeven op het concept ontwerp ‘De Torenkamer’. Nu de raad het definitieve JA heeft gegeven start het proces om het ontwerp verder technisch uit te werken zodat nog dit jaar de schop de grond in kan.

Lees verder

22 februari

De toekomst betrekken bij het marktplein

De landelijke ontwerp/bouwwedstrijd SMARTCirculair voor mbo-studententeams richt zicht op ambities voor de circulaire economie in Nederland. Honderden studenten in 15 teams gaan aan de slag voor lokale opdrachtgevers om met een spraakmakend ontwerpvoorstel te komen. Studenten van het ROC van Twente gaan zich bezighouden met een onderwerp wat op zichzelf al spraakmakend is, het marktplein.

Lees verder

5 februari

Rode Wouw blikt terug op het proces

In een reeks van drie vlogs blikt Rode Wouw terug op het proces.

Lees verder

3 februari

College van B en W enthousiast over ontwerp marktplein

De Hengelose samenleving heeft gesproken. Na een intensief co-creatie traject voor de herinrichting van het marktplein heeft het college van B en W een klap op het concept ontwerp gegeven. Het college stelt de gemeenteraad voor dit concept ontwerp vast te stellen en de uitvoering voor te bereiden.

Lees verder

3 februari

Nieuwsbrieven marktplein

In de nieuwsbrieven wordt het laatste nieuws over het proces rondom het marktplein gepresenteerd. Daarnaast worden er ook leuke feitjes en weetjes gepresenteerd in de nieuwsbrief.

Lees verder

18 december

Klap d'r op

De allerlaatste stap. Bedankt!

Lees verder