Nieuws

Op de hoogte zijn van het allerlaatste nieuws omtrent het marktplein. Hou deze pagina in de gaten. Hieronder kunt u alle nieuwtjes vinden over het marktplein en het proces.

19 mei

Herstart voor aanpak van het marktplein

Begin maart kopte de Tubantia: ‘De Hengeloërs mogen het zeggen! In het artikel werd uitgebreid het participatieproces voor het nieuwe marktplein geschetst.

Lees verder

15 mei

Politieke Markt over de kaders van het Marktplein

Op dinsdag 2 juni vindt er een digitale Politieke Markt plaats over de kaders voor het proces 'Marktplein in co-creatie'.

Lees verder

21 april

Rode Wouw stelt zich voor

Wie zijn de mensen van Rode Wouw? Wat voor projecten hebben ze eerder begeleidt en hebben ze een beetje zin in dit proces? We vroegen het de mannen!

Lees verder

6 maart

Het woord is aan de stad

Het marktplein is een onderwerp met veel betrokkenheid uit de Hengelose samenleving. De gemeenteraad heeft tijdens de politieke markt op 20 november 2019 aangegeven een co-creatie proces te willen met de samenleving. Dit heeft als doel om een breed gedragen plan voor dit gebied samen te stellen. Hierbij heeft de gemeenteraad een kaderstellende rol en begeleidt het bureau Rode Wouw het participatietraject.

Lees verder

13 februari

Werkatelier gemeenteraad Marktplein

De eerste stap om te komen tot nieuwe invulling marktplein en de invulling van het proces.

Lees verder

3 februari

Rode Wouw aan de slag

Rode Wouw uit Deventer is het bureau dat zich bezig mag gaan houden met het marktplein. Zij werden aangewezen om het proces rond het plein te leiden.

Lees verder

Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen.