Gegevens inleveren bij Werk en Inkomen

Gegevens inleveren? Dat kan op verschillende manieren.

Het komt regelmatig voor dat u formulieren, bewijsstukken of overzichten moet inleveren bij Werk en Inkomen.

Dat kunt u op de volgende manieren doen:

  • U kunt de gegevens heel gemakkelijk doorgeven via MijnHengelo. Als u een taak 'gegevens inleveren' hebt gekregen, dan kunt u de gegevens meesturen bij de afhandeling van die taak. Klik op onderstaande knop om naar MijnHengelo te gaan.

    MijnHengelo

  • U kunt de gegevens per post sturen naar: Werk en Inkomen, Postbus 18, 7550 AA Hengelo. Vergeet niet om de naam van uw klantmanager erop te zetten.
  • U kunt de gegevens, met de naam van uw klantmanager erop, in de brievenbus doen bij de ingang van het stadhuis aan het Burgemeester van der Dussenplein 1.

Let op: U kunt uw gegevens niet inleveren bij de balie van Werk en Inkomen. En u kunt bij de balie geen kopieën laten maken of overzichten van betaalrekeningen laten printen. Daar moet u zelf voor zorgen.

Voor cliënten van Werk en Inkomen

Bent u cliënt bij Werk en Inkomen? En hebt u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan met het klantcontactcentrum (KCC): 14 074. Als de medewerkers van het KCC u niet kunnen helpen, zetten zij uw vraag door naar uw klantmanager.

U kunt niet zonder afspraak naar de balie van Werk en Inkomen komen om uw klantmanager te spreken.

Voor mensen zonder klantmanager 

Hebt u geen klantmanager? En hebt u algemene vragen over uitkeringen en bijzondere regelingen die door de gemeente worden uitgevoerd? Bel dan met het Zorgloket: 14 074 (keuze 1). U kunt daar ook een afspraak maken om langs te komen op het Publieksplein.

Publieksplein (Stadskantoor)

  • maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur (alleen op afspraak)
  • vrijdag van 8.30-12.00 uur (alleen op afspraak)

Telefoon: 14 074
Contactformulier

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
en de
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu