Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Aardgasvrij Hengelo

Aardgasvrij

Waar bent u naar op zoek?
Veel gezocht
veel gezocht item 1
Terug

24 augustus

Kom naar de duurzaamheidsmarkt op 7 oktober

Plein voor het stadhuis | Gratis toegang

Duurzaamheid: een woord dat je tegenwoordig overal ziet en hoort. Maar wat houdt het eigenlijk in? En wat betekent dit voor jou? En hoe kan jij bijvoorbeeld geld besparen op je energierekening? Veel vragen die wij maar al te graag voor jou beantwoorden tijdens de duurzaamheidsmarkt op zaterdag 7 oktober op het plein voor het stadhuis!

Bij de verschillende marktkramen krijg je informatie over alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Zo zijn er energiecoaches van Hengelo Energie aanwezig om advies te geven over isoleren en besparen, maar ook over de aanschaf van een warmtepomp of zonnepanelen. Er staat een energiebus waarin je alles hoort over het warmtenet. Ook kun je op de markt alle informatie krijgen over hoe jij je tuin groener maakt en hoe je regenwater opvang. Of lever een tuintegel in voor een plantje!

Bij één van de kramen kun jij je CO2 footprint laten berekenen of misschien laat jij je liever opsluiten in de klimaat escaperoom. Ook kun je de stadhuistoren beklimmen. En neem vooral kapotte spulletjes mee, want de mensen van het Repair Café staan klaar om jouw koffiezetapparaten radio’s, laptops en zelfs meubels en fietsen een tweede leven te geven. Kortom: er is genoeg te beleven!

Een markt is natuurlijk niet compleet zonder eten en kleding. Daarom zijn allerlei vegan hapjes te krijgen en er is een vintage kledingkraam. Kom gezellig langs tussen 10.00 en 16.00 uur. Toegang is gratis. En iedereen is welkom! 

Bekijk de plattegrond van de Duurzaamheidsmarkt

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
nl en de
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu