Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Nieuwe Energie

NieuweEnergie

Waar bent u naar op zoek?
Veel gezocht
NieuwsPlanning
Terug

13 januari

Inspreken Omgevingsprogramma Nieuwe Energie

Het Omgevingsprogramma Nieuwe Energie staat op woensdag 19 januari opnieuw op de agenda van de Politieke Markt. De eerste keer dat dit onderwerp op de agenda stond, moest deze sessie helaas opgeschort worden.

Inmiddels is er een nieuwe datum gevonden. Deze avond staat in het teken van het horen van de insprekers. Bewoners en belanghebbenden krijgen de gelegenheid om tijdens deze digitale Politieke Markt via ZOOM hun zienswijze toe te lichten aan de raad. De raadsleden luisteren en stellen eventueel verdiepende vragen. Op 19 januari neemt de gemeenteraad geen besluit. In de Politieke Markt van dinsdag 25 januari geeft de raad zelf zijn mening over het voorstel.

 Wilt u gebruikmaken van de mogelijkheid om in te spreken tijdens de Politieke Markt van 19 januari? Meld u dan uiterlijk 17 januari 12.00 uur aan door een mail te sturen naar raadsgriffie@hengelo.nl met vermelding van uw naam. Uw spreektijd bedraagt maximaal 5 minuten. De Politieke Markt wordt live uitgezonden op het officiële YouTubekanaal van gemeente Hengelo. Hier kan iedereen de Politieke Markt (terug)kijken en beluisteren.

Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu