Nieuwe Energie

NieuweEnergie

Waar bent u naar op zoek?
Veel gezocht
NieuwsPlanning
Terug

22 juni

Terugkijktip! Digitale bijeenkomst over zonne-energie

De gemeente en onderzoeksbureau Bosch & van Rijn hebben op maandagavond 21 juni een digitale bijeenkomst georganiseerd over zonne-energie via het YouTube kanaal van de gemeente Hengelo. Deze bijeenkomst is terug te kijken!

De digitale bijeenkomst is hieronder terug te kijken. In de sessie komen vertegenwoordigers van onderzoeksbureau Bosch en van Rijn, ROM3D en de gemeente Hengelo aan het woord. Via de YouTube chat konden kijkers vragen stellen aan de sprekers. Veel van deze vragen zijn behandeld tijdens de sessie. Vragen die niet aan bod zijn gekomen, worden opgenomen in de FAQ of worden op een later moment op deze website geplaatst. 

 

 

Donderdagavond is de tweede digitale bijeenkomst. Dan staat windenergie in Hengelo centraal. Dan geeft Bosch & van Rijn uitleg over het onderzoek om windenergie op te wekken in Hengelo en over de voorkeursvolgorde. Het bureau geeft aan welke gebieden geschikt zijn en waarom. Medewerkers van de gemeente vertellen vervolgens meer over het vervolg. Ook krijgen belangstellenden te zien hoe het eruit kan zien als er windturbines in het landschap geplaatst gaan worden. De bijeenkomst is voor iedereen online te volgen. Opgeven is niet nodig.

Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu