Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Aardgasvrij Hengelo

Aardgasvrij

Waar bent u naar op zoek?
Veel gezocht
veel gezocht item 1
Terug

22 juli 2022

Eerste hulp bij verduurzaming: het OET

Wilt u uw huis energiezuiniger maken? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Of welke stappen passen bij uw situatie? Om u een duwtje in de rug te geven, is het OET - Nijverheid in het leven geroepen: het Onafhankelijk Energieteam Nijverheid.

Het team bestaat uit Marein Spekreijse en Marco Lode. Marein is deskundig op het gebied van het verduurzamen van woningen en Marco op het gebied van de energietransitie. Samen kennen ze de buurt en kunnen zij u helpen met advies en met het zetten van stappen naar een comfortabel, energiezuinig en aardgasvrij huis. Het OET Nijverheid gaat vrijblijvend met u in gesprek om te bekijken waar u behoefte aan heeft. 

Samen met het OET kunt u een plan maken om uw huis aan te pakken. Het OET komt bij u in huis, maar kan ook via de telefoon of e-mail advies geven. Het OET start vanaf 1 augustus tot en met december en wil 20 huishoudens in de Nijverheid ondersteunen met het zetten van stappen richting een comfortabel, energiezuinig en aardgasvrij huis.

Aanmelden

Bent u huiseigenaar en wilt u graag advies? Meldt u dan snel aan!  Dit kan via duurzaam@hengelo.nl of kom langs in het inloophuis aan het Wilderinksplein 6. 

Inloophuis

Heeft u vragen over hoe u uw huis kunt isoleren? Of wilt u meer weten over het aardgasvrij maken van uw huis? Of wilt u bezoek van het OET - Nijverheid? U kunt terecht in het inloophuis aan het Wilderinksplein 6. 

Vanaf woensdag 31 augustus is het inloophuis elke woensdagavond open van 19.00 tot 20.30 uur. het inloopmoment op maandag komt te vervallen. Loop eens binnen en laat u informeren. U bent van harte welkom. (vanaf maandag 1 augustus tot en met 26 augustus is het inloophuis vanwege vakantie gesloten).

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
nl en de
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu