Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >

Contact en openingstijden

Waar kunnen we u mee helpen?

Neem contact op of kom naar het stadhuis

U bent van harte welkom in het stadhuis aan het Burgemeester van der Dussenplein 1. Maak online een afspraak, dan rekenen wij op uw komst.

Bezoekadres
Burg. van der Dussenplein 1
7551 EB Hengelo

Correspondentieadres:
Postbus 18
7550 AA Hengelo

Let op: wilt u een melding doen van iets in de openbare ruimte? Gebruik dan het formulier Melding Openbare Ruimte.


Contactformulier
Stuur uw vraag of opmerking digitaal naar de gemeente.


Contactformulier

Bel 14 074
De gemeente Hengelo is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.
Bellen vanuit het buitenland: +31 74 245 9876

Bel met de gemeente

Maak een afspraak
U kunt eenvoudig digitaal een afspraak maken.

Maak een afspraak

WhatsApp
We reageren op werkdagen binnen een uur.

App naar 06 46 76 48 67

 

Veel zaken kunt u zelf online regelen. Toch naar het stadhuis? Maak online een afspraak, dan rekenen wij op uw komst.

Afspraak maken


 

Openingstijden

Maandag van 08:30 tot 16:30 uur
Dinsdag van 08:30 tot 20:00 uur
Woensdag van 08:30 tot 16:30 uur
Donderdag van 08:30 tot 20:00 uur
Vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

U bent van harte welkom in het stadhuis aan het Burgemeester van Dussenplein 1. De ingang van het stadhuis is aan de kant van winkelcentrum Thiemsbrug.

Bij binnenkomst

Hebt u een afspraak? Meld u zich dan aan bij de receptie. Vanaf daar verwijzen wij u door naar de juiste plek.

Komt u voor een vergadering in het vergadercentrum? U kunt dan rechtstreeks naar het vergadercentrum lopen. Hebt u een afspraak met een medewerker ergens anders in het gebouw? Meld u dan bij de receptie. U wordt dan opgehaald door degene waar u een afspraak mee heeft.

Houdt u zich wel aan onze huisregels? Dank alvast!

Hebt u (extra) hulp nodig?

Er is een rolstoel aanwezig voor gebruik binnen het gebouw.

Bereikbaarheid

Fiets

U kunt uw fiets bij de ingang van het stadhuis parkeren. Uw fiets liever bewaakt parkeren? Bekijk de openingstijden op de  pagina fietsenstallingen.

Openbaar vervoer

Het stadhuis is op loopafstand van het centraal station. Komt u met de bus? Vlakbij het stadhuis ligt de bushalte ‘Thiemsbrug’.

Auto

U kunt uw auto (betaald) parkeren op het parkeerterrein Kloosterhof. Dit terrein is te bereiken via de afslagen op het kruispunt Oldenzaalsestraat/Bornsestraat/Deldenerstraat.

Parkeren als u een beperking hebt

Hebt u een beperking en komt u met de auto naar het stadhuis? Dan kunt u parkeren op het parkeerterrein Kloosterhof. Op dit parkeerterrein zijn aan de kant van het stadhuis enkele gehandicaptenparkeerplaatsen. 

Goederen afleveren

Komt u goederen afleveren? Ga dan naar de leveranciersingang aan de Langestraat (adres is Burgemeester Jansenplein 1). De ingang bevindt zich onder het bordes, daar kunt u zich melden via de intercom. Een bode neemt de goederen vervolgens in ontvangst.  

De gemeente Hengelo gebruikt ZIVVER om veilig met u te e-mailen en bestanden uit te wisselen. ZIVVER zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie veilig en versleuteld bij u aankomt. U kunt er dan ook zeker van zijn dat alleen u als ontvanger deze informatie kunt lezen.

Wat merkt u van het gebruik van ZIVVER?

Een beveiligd bericht met vertrouwelijke informatie ontvangt u gewoon per e-mail. In deze e-mail vindt u een link naar een beveiligde omgeving. Hier moet u een SMS-code of een toegangscode invoeren om het bericht te lezen. Is het bericht beveiligd met een toegangscode, dan ontvangt u deze apart van de afzender (bijvoorbeeld telefonisch, persoonlijk of via een brief). Bekijk deze filmpjes en uitleg voor meer info.  

Geef wijzigingen in e-mailadres en telefoonnummer door!

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. U kunt ons op de hoogte stellen van wijzigingen door te bellen met nummer 14 074 en te vragen naar uw contactpersoon bij onze gemeente.

Door het gebruik van de ‘veilig mailen’ tool, kunnen onze cliënten en relaties erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met hun privacy omgaan. Meer informatie over ZIVVER.

Gemeente Hengelo
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu