Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >

Vacatures

Kom jij werken bij de gemeente Hengelo?

Bekijk de laatste vacatures en ontdek wat we te bieden hebben.

Een stad met ambities is nooit klaar. En dat is mooi, want dat betekent dat er altijd beweging is. Voor mensen die kansen zien, de handen uit de mouwen willen steken en willen bijdragen aan de maatschappij, is er veel te doen in de gemeente Hengelo. De stad Hengelo is een echte maakstad met een rijke historie van ondernemerschap. Op ons kun je bouwen, mét ons kun je verder bouwen. Want we zijn ambitieus. We willen er samen nóg meer van maken. 

Zin om het mee te maken? Maak 't voor elkaar. Werk mee aan Hengelo.

Actuele vacatures

Bekijk onze vacatures


Inhuurdesk DAS Twente

Naast vacatures hebben wij regelmatig tijdelijke opdrachten binnen de gemeente Hengelo. De tijdelijke opdrachten vindt u op de website van Inhuurdesk DAS Twente.

Op deze site zijn tevens opdrachten van enkele andere Twentse gemeenten te vinden.

Stage en afstuderen

De gemeente Hengelo heeft regelmatig stage- en afstudeerplekken beschikbaar op verschillende afdelingen. Lijkt het jou leuk om stage te komen lopen of af te studeren bij de gemeente Hengelo? Bekijk dan onze vacaturepagina en 'solliciteer'. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Keuzevrijheid

De gemeente heeft ongeveer 850 medewerkers in dienst die op verschillende terreinen een bijdrage leveren aan een goed leefklimaat in de stad. Als werkgever bieden we onze medewerkers aantrekkelijke arbeidsomstandigheden met veel keuzevrijheid en ruimte voor zelfontwikkeling.

Gemeente Hengelo
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu