Melding openbare ruimte

Help mee Hengelo schoon, leefbaar en veilig te houden.

Is er iets niet in orde in de openbare ruimte? Is er bijvoorbeeld iets stuk op een openbare speelplek bij u in de buurt? Of hebt u een opmerking over het groenonderhoud in uw straat? Ligt er een stoeptegel los of zijn er problemen met een putdeksel? Aarzel dan niet en geef dat door aan de gemeente. Uw melding is belangrijk. Met uw melding kan de gemeente ervoor zorgen dat Hengelo leefbaar, schoon en veilig blijft. En dat draagt weer bij aan uw woonplezier.

U kunt uw melding doen via het digitale formulier.

Melding openbare ruimte

U kunt uw melding ook doen via de MijnGemeente-app op uw smartphone. De MijnGemeente app kunt u downloaden in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android).

Lukt het niet digitaal? Of gaat het om een gevaarlijke situatie die met spoed verholpen moet worden? Bel dan naar 14 074.

En wilt u weten wat de gemeente daar eventueel aan kan doen? En hoe u het best contact kunt opnemen met de gemeente? Kijk dan verder bij Verkeerszaken. U vindt daar ook de veel gestelde vragen en antwoorden over dit onderwerp.

Om ervoor te zorgen dat de straatverlichting in uw buurt probleemloos brandt, werkt de gemeente nauw samen met netwerkbeheerder Enexis. De gemeente is uw aanspreekpunt en zorgt voor het bovengrondse deel van de openbare verlichting. Zit de storing onder de grond? Dan neemt de gemeente contact op met Enexis. Wilt u meer weten over dit onderwerp? Kijk dan ook eens naar dit filmpje.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
en de
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu