Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >

Melding openbare ruimte

Help mee Hengelo schoon, leefbaar en veilig te houden.

Is er iets niet in orde in de openbare ruimte? Is er bijvoorbeeld iets stuk op een openbare speelplek bij u in de buurt? Of hebt u een opmerking over het groenonderhoud in uw straat? Ligt er een stoeptegel los of zijn er problemen met een putdeksel? Aarzel dan niet en geef dat door aan de gemeente. Uw melding is belangrijk. Met uw melding kan de gemeente ervoor zorgen dat Hengelo leefbaar, schoon en veilig blijft. En dat draagt weer bij aan uw woonplezier.

Doe uw melding snel en eenvoudig via de MijnGemeente-app op uw smartphone. De MijnGemeente-app kunt u downloaden in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android).

U kunt uw melding ook doen via het onderstaande digitale formulier:

Melding openbare ruimte

Lukt het niet digitaal? Of gaat het om een gevaarlijke situatie die met spoed verholpen moet worden? Bel dan naar 14 074.

En wilt u weten wat de gemeente daar eventueel aan kan doen? En hoe u het best contact kunt opnemen met de gemeente? Kijk dan verder bij Verkeerszaken. U vindt daar ook de veel gestelde vragen en antwoorden over dit onderwerp.

Om ervoor te zorgen dat de straatverlichting in uw buurt probleemloos brandt, werkt de gemeente nauw samen met netwerkbeheerder Enexis. De gemeente is uw aanspreekpunt en zorgt voor het bovengrondse deel van de openbare verlichting. Zit de storing onder de grond? Dan neemt de gemeente contact op met Enexis. Wilt u meer weten over dit onderwerp? Kijk dan ook eens naar dit filmpje.

Gemeente Hengelo
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu