Nieuws

Op de hoogte zijn van het allerlaatste nieuws rondom Nieuwe energie? Houd deze pagina in de gaten!

19 februari

Opbrengst (digitale) gesprekken duurzame energie

Meer dan de helft van de Hengelose huishoudens maakt in 2030 gebruik van energie van windturbines en zonnepanelen. In 2050 is zelfs al de energie die we gebruiken duurzaam. Energie die in de gemeente Hengelo zelf is opgewekt. Hoe en waar gaan we dat doen?

Lees verder

19 januari

Hengelose bedrijven denken mee over energie opwekken

In 2050 willen we in Nederland energieneutraal zijn. Dat is een enorme klus, alle hulp is welkom. Daarom vragen we ook Hengelose bedrijven om hun ideeën en inzet.

Lees verder

18 december

Hoe wekken de buren energie op?

Zowel de gemeente Borne als de gemeenten in Noordoost Twente zijn bezig om te berekenen en bekijken hoe en waar ze in de toekomst duurzame energie op kunnen wekken. Dat kan ook gevolgen hebben voor de inwoners van buurgemeenten. Daarom mag ook u reageren.

Lees verder

3 december

Presentatie energiemarkten eens rustig doornemen

De digitale energiemarkten en fysieke gesprekken zitten erop. Niet aanwezig en wel geïnteresseerd?

Lees verder

17 november

Gesprek met samenleving over opwekken duurzame energie

Meer dan de helft van de Hengelose huishoudens maakt in 2030 gebruik van energie van windturbines en zonnepanelen. Energie die in de gemeente Hengelo zelf opgewekt wordt. Daarnaast moeten ook bedrijven en maatschappelijke instellingen hun elektriciteitsverbruik verduurzamen.

Lees verder

17 november

Webinars over windbeleid in de gemeenten Dinkelland en Tubbergen

Op woensdag 18 november en donderdag 19 november organiseren de gemeenten Dinkelland en Tubbergen webinars over hun windbeleid. Daar komen ook de zoekgebieden van deze gemeenten aan de orde. Deze webinars kunnen ook interessant zijn voor de inwoners van Hengelo, omdat we (bijna) buren zijn.

Lees verder

Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen.