Nieuwe Energie

NieuweEnergie

Waar bent u naar op zoek?
Veel gezocht
NieuwsPlanning
Terug

8 oktober

Het voorlopig ontwerp van het Omgevingsprogramma Nieuwe Energie ligt ter inzage

Het college van B en W heeft op 7 september 2021 het voorlopig ontwerp van het Omgevingsprogramma Nieuwe Energie 2021-2030 vastgesteld samen met het uitvoeringsprogramma 2022-2025 en het stimuleringsplan zon op dak, parkeerplaats en gevels. In het voorlopig ontwerp staat beschreven hoe en waar Hengelo duurzame energie wil opwekken in 2030. Ook zijn er uitgangspunten opgenomen waar energieprojecten aan moeten voldoen en hoe de samenleving daarbij betrokken wordt. Ook willen we stimuleren dat daken, parkeerplaatsen en gevels worden gebruikt om energie op te wekken met zonnepanelen.

Het voorlopig ontwerp van het Omgevingsprogramma Nieuwe Energie

U kunt schriftelijk zienswijzen indienen bij het college van B en W op het voorlopig ontwerp. Dat kan nog tot en met 26 oktober 2021 via een mail of een brief. U richt uw zienswijze via e-mail aan het college van B en W. U stuurt uw e-mail naar gemeente@hengelo.nl.  Uw brief kunt u sturen naar het college van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo. Zet in uw mail of brief dat het een zienswijze is op het voorlopig ontwerp Omgevingsprogramma Nieuwe Energie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ineke Nijhuis of Sander Schilstra via het algemene nummer 14 074. Op www.hengelo.nl/terinzage onder 'Voorlopig ontwerp Omgevingsprogramma Nieuwe Energie 2021 - 2030' is de informatie over het indienen van een zienswijze ook terug te vinden. 

De gemeente organiseert daarnaast op dinsdagmiddag 12 oktober tussen 16.00 – 20.00 uur statafelgesprekken in het stadhuis om u te informeren en met u in gesprek te gaan. Ook kunt u daar geholpen worden bij het indienen van een zienswijze. 

Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu