Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Nieuwe Energie

NieuweEnergie

Waar bent u naar op zoek?
Veel gezocht
NieuwsPlanning
Terug

4 september

Kom naar de statafelmarkt voor bedrijven op 25 september

Duurzaamheid; we horen het woord tegenwoordig erg vaak vallen. Misschien roept het bij jou als ondernemer vragen op. Hoe kan ik zelf verduurzamen tegen schappelijke kosten? En hoe zit het met subsidies en advies? Wat gebeurt er in mijn omgeving?

Hoog tijd om elkaar na de zomervakantie te zien en te spreken. Daarom nodigen we je uit voor een bedrijvenbijeenkomst duurzame energie op:

Maandag 25 september van 15.30 tot 18.30 uur
Campus Business Center, Jan Tinbergenstraat 202, Hengelo

Tijdens de statafelmarkt kun je in gesprek gaan over veel verschillende thema’s. De gemeente Hengelo praat je hier graag bij over de plannen rond wind- en zonne-energie. Stel je vragen over isoleren, subsidies en dakconstructies. Of praat met collega-ondernemers, zoals IKEA en The Green Box, over hun innovaties en ervaringen op het gebied van verduurzamen. Ook is de gemeente Borne aanwezig. Net als Omgevingsdienst Twente (ODT), Energie van Hengelo en Enexis.

Laat je inspireren door Generaal Tom Middendorp, oud-militair en schrijver van het boek ‘Klimaatgeneraal’. Hij vertelt over klimaatverandering en wat we eraan kunnen doen. Daarna is er genoeg tijd om bij te praten met een hapje en een drankje.

Kortom; dit wil je niet missen! 

We zien je graag op 25 september!

Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu