Nieuwe Energie

NieuweEnergie

Waar bent u naar op zoek?
Veel gezocht
NieuwsPlanning
Terug

9 juni

U bent aan zet: Karavaan van de nieuwe energie

De gemeente wil graag weten wat de Hengeloërs, maar ook de inwoners van buurgemeenten van de vastgestelde voorkeursvolgorde in de hoofdlijnen van het omgevingsprogramma vinden. Daarom organiseert de gemeente een aantal bijeenkomsten.

Het college heeft ingestemd om de voorkeursvolgorde voor te leggen aan alle Hengeloërs en de inwoners van buurtgemeenten. Daarom organiseert de gemeente een aantal (digitale) bijeenkomsten. 

Digitale bijeenkomsten

Onderzoeksbureau Bosch en Van Rijn geeft in deze bijeenkomsten uitleg over het onderzoek in de zoekgebieden. Medewerkers van de gemeente vertellen meer over het vervolg. De eerste digitale bijeenkomst staat in het teken van zonne-energie. Deze vindt plaats op maandagavond 21 juni om 20:30 uur en is live te volgen op ons Youtube-kanaal.

Link naar digitale bijeenkomst over zonne-energie

Op donderdagavond 24 juni start om 19:30 uur een digitale bijeenkomst over windenergie. Beide bijeenkomsten duren ongeveer anderhalf uur. 

Link naar digitale bijeenkomst over windenergie

U kunt voor of tijdens deze digitale bijeenkomst vragen stellen. Als u een YouTube account hebt, kan dat eenvoudig in de chat. Maar u kunt ook de vragen van tevoren stellen via communicatie@hengelo.nl.

Karavaan van de Nieuwe Energie

Daarnaast komt de Karavaan van de Nieuwe Energie vanaf 25 juni op zes verschillende locaties in de buurt van de zoekgebieden te staan. Daar kunt u in gesprek gaan over duurzame energie, uw vragen stellen en uw mening geven. Vanwege de corona-maatregelen moet u zich hier uiterlijk 24 uur van tevoren voor een tijdslot aanmelden als u langs
wilt komen.

Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu