Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Nieuwe Energie

NieuweEnergie

Waar bent u naar op zoek?
Veel gezocht
NieuwsPlanning
Terug

27 februari

Uitnodiging online bijeenkomst Duurzaamheidsroute A35

Op 29 februari van 19:30 - 21:00 uur

Vorig jaar konden bewoners van zes gemeenten tijdens zeven avonden meedenken over de Duurzaamheidsroute A35. Belangstellenden zijn nu uitgenodigd voor een online bijeenkomst op 29 februari van 19:30 tot 21:00. Tijdens deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over de stand van zaken van de Duurzaamheidsroute A35.

Tijdens deze bijeenkomst kijken de wethouders van Hengelo en Borne terug op de participatieavonden. Ze vertellen over hoe uw ideeën tijdens de bijeenkomsten zijn gebruikt voor het plan dat er nu ligt. Ook wordt besproken wat er nog meer gaat gebeuren met het project.

De Duurzaamheidsroute A35 is een stuk weg tussen Nijverdal en Enschede waarlangs duurzame energie wordt opgewekt. Volgens schattingen kan het genoeg energie produceren voor 25.000 tot 35.000 huishoudens in Twente.

Op dit moment bevindt de Duurzaamheidsroute A35 zich in de planfase. Na de online bijeenkomst worden de voorstellen besproken in gemeenteraden en het provinciebestuur. Voordat alles definitief wordt vastgesteld, is er weer ruimte voor inbreng van inwoners.

De online bijeenkomst is op 29 februari van 19:30 - 21:00 uur, en is te volgen via https://www.youtube.com/watch?v=X9FaT0ytJyA

Wilt u meer weten over de Duurzaamheidsroute A35 en de verschillende fases? Kijk dan op www.energieoprijksgrond.nl/duurzaamheidsroute+a35

Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu