Nieuws

Op de hoogte zijn van het allerlaatste nieuws rondom van Grijs naar Groen? Hou deze pagina in de gaten.

13 juli

Noord kleurt van Grijs naar Groen

We willen de wijk Noord (De Noork, De Elsbeek, Noord (Sterrenbuurt) en Klein Driene) vergroenen en zijn op zoek naar de beste plekjes én beste ideeën! Woont u in Noord en weet u een stuk gemeentegrond dat er nu kaal en grijs uitziet? En hebt u wel ideeën over hoe dat veel groener en mooier kan worden? Deel uw idee met uw buren en de gemeente. In 2020 is er namelijk extra geld beschikbaar. U bepaalt zelf wat er komt en waar.

Lees verder

10 juli

Twee groene winnaars in Woolde!

Twee plekken in Woolde verkleuren dit najaar van grijs naar groen. De initiatieven ‘Van asfalt naar groen’ van Marga Huiskes (driehoek Bevrijderslaantje / Wessex / Hampshire) en ‘In groene banen’ van Lucia den Ouden (Deldenerstraat) kregen de meeste stemmen van de wijkbewoners van Woolde.

Lees verder

24 juni

Woolde kan stemmen voor het beste groene idee!

Wijkbewoners uit Woolde kunnen tot en met 5 juli stemmen op één van de zes ideeën om hun wijk groener te maken. Stemmen kan via www.hengelo.nl/vangrijsnaargroen. Met het initiatief ‘Van Grijs naar Groen’ wil de gemeente Hengelo de komende jaren alle wijken vergroenen. De wijk Woolde is als eerste aan de beurt.

Lees verder

23 maart

Uitstel van Grijs naar Groen

In verband met alle maatregelen rondom het coronavirus hebben we besloten om de geplande wijkavond in Woolde (gepland op 23 april) te laten vervallen.

Lees verder

4 februari

Woolde kleurt van Grijs naar Groen

We willen Woolde vergroenen en zijn op zoek naar de beste plekjes én beste ideeën!

Lees verder