Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >

Woning huren

Vind de woning die bij u past.

Wilt u een woning huren in Hengelo? Dan hebt u verschillende mogelijkheden. U kunt een woning huren via woningbouwcorporatie Welbions of Twinta Wonen. Of u kunt zoeken naar een huurwoning via een makelaar of particulier. De verschillende aanbieders geven u graag meer informatie. Bijvoorbeeld over inkomenseisen en het beschikbare aanbod. 

Om in aanmerking te komen voor het woningaanbod van Welbions en Twinta Wonen, schrijft u zich eerst in als woningzoekende via WoningHuren.nl. Iedereen van 18 jaar of ouder die legaal in Nederland verblijft kan zich inschrijven. Vindt u de inschrijving via internet lastig? Dan kunt u zich ook persoonlijk melden bij Welbions of Twinta Wonen. Als u bent ingeschreven, kunt u reageren op de woningen die worden aangeboden via WoningHuren.nl.

Heeft u nog vragen? Op WoningHuren.nl vindt u op veel vragen een antwoord. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met Welbions of Twinta.

Mogelijk komt u in aanmerking voor huurtoeslag. Op de website van de Belastingdienst vindt u meer informatie en kunt u een proefberekening maken.

Woninghuren.nl

Welbions 
Postbus 430
7550 AK Hengelo
Bezoekadres: Paul Krugerstraat 44
Telefoon: (074) 246 83 00
Fax: (074) 246 83 01
E-mail: klantenservice@welbions.nl

Twinta Wonen
Postbus 679
7550 AR Hengelo
Bezoekadres: Boortorenweg 20
7554 RS Hengelo
Telefoon: (074) 367 73 73
E-mail: info@twinta.nl 

Gemeente Hengelo
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu