Waar bent u naar op zoek?

Binnenstad

Actieplan voor een vitale Hengelose binnenstad

De Stichting Centrummanagement Hengelo (SCH), de Stichting Vastgoed Hengelo (SVH), Hengelo Promotie en de gemeente Hengelo hebben een gezamenlijk actieplan opgesteld voor een vitale Hengelose binnenstad.

In dit gezamenlijk actieplan zijn opgenomen de concrete ambities, beleidskeuzes en acties om die te bereiken. Het college van B en W maakt € 30 miljoen vrij voor de Hengelose binnenstad. 

Het actieplan is vertaald naar een online nieuwsplatform HengeloNU! waar inwoners de ontwikkelingen in de binnenstad op de voet kunnen volgen.

HengeloNU! biedt nieuws en informatie over activiteiten, evenementen en ontwikkelingen in de Hengelose binnenstad. Zo kunt u bekijken welke projecten op dit moment lopen of gepland staan en vindt u op de nieuwspagina een overzicht van het laatste nieuws.

Ongeveer twee keer per maand gaat er een nieuwsflits de deur uit met daarin het laatste nieuws. U kunt zich hiervoor inschrijven op HengeloNU! Onderaan iedere pagina staat een inschrijfformulier.

Uiteraard zijn we met HengeloNU! ook actief op sociale media. Volg HengeloNU! op Instagram en Facebook.

Het platform is nog volop in ontwikkeling. Hebt u aanvullende informatie of afbeeldingen/foto’s. Laat het ons weten! Stuur een mail naar redactie@hengelo.nu.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
en de
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu