Berenjacht

De beren zijn op avontuur gegaan. Help jij hun mee op hun avontuur?

De beren zijn een aantal maanden op avontuur geweest. Benieuwd naar huis reis? Bekijk snel de video hieronder. Drie van de vijf beren zijn alweer te vinden op het plein. Twee van hen mogen nog genieten van het avontuur. Bij een van de beren is ook nog een leuke activiteit te vinden. 

Veel plezier!

Hoi lieverds, leuk om jullie te zien.

Ik ben opzoek naar echte liefde, wie vinden jullie lief?  Ik zal hier regelmatig activiteiten organiseren. Ooh niet te vergeten, onze andere berenvriendjes staan ook op tijdelijke locaties. Doe je gezellig mee?

Bobo

Hoi allemaal, leuk om jullie te zien.

Sorry voor het gerommel van mijn buik, ik heb al de hele tijd honger. Ik heb zin in iets lekkers. Ooh niet te vergeten, onze andere berenvriendjes staan ook op tijdelijke locaties. Doe je gezellig mee?

Bella

Hoi!

Wij zijn de beren Bart en Bo en wij gaan graag op avontuur. We zullen regelmatig activiteiten organiseren. Ooh niet te vergeten, onze andere berenvriendjes staan ook op tijdelijke locaties. Laten we samen op avontuur gaan. Doe je gezellig mee?

Bart en Bo

Hoi allemaal, leuk om jullie te zien.

Lichaamsbeweging is belangrijk. Ik zal dan ook regelmatig activiteiten organiseren zodat jullie in beweging blijven. Ooh niet te vergeten, onze andere berenvriendjes staan ook op tijdelijke locaties. Doe je gezellig mee?

Bibi

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
en de
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu