Waar bent u naar op zoek?

Herinrichting Lansinkesweg / Industriestraat

Vrijliggend fietspad, kruisingen aangepast en nieuwe verkeerslichten

In maart start de gemeente met het herinrichten van de Lansinkesweg (tussen brandweerkazerne en Industrieplein) en de Industriestraat (tussen kruising Lansinkesweg en Optiek ter Braak).

De Lansinkesweg krijgt een vrijliggend fietspad, de kruisingen worden aangepast en krijgen nieuwe verkeerslichten. De Industriestraat wordt tussen de kruising Lansinkesweg en de toegang naar de parkeerplaats van het ROC eenrichtingsverkeer.
Met de uit te voeren maatregelen verbetert de verkeersveiligheid en de doorstroming. Ook wordt de capaciteit van de riolering vergroot en wordt alvast de afvoer gemaakt voor de later dit jaar te realiseren bergingsvijver nabij het ROC en de brandweerkazerne.

 

De werkzaamheden starten op maandag 9 maart 2020. De kruising met de Europatunnel is dan drie weken gesloten voor doorgaand verkeer. Voor de zomervakantie zijn alle rijbanen weer beschikbaar. 

Hebt u vragen of opmerkingen, dan kunt u ook contact opnemen met de projectleider Roy Fox, via mail r.fox@hengelo.nl of projectmedewerker Klaske Vos, k.vos@hengelo.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
en de
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu