Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Waar bent u naar op zoek?

De Veldkamp

Een ecologische omgeving waar wonen en werken dicht bij elkaar liggen

Westermaat De Veldkamp ligt centraal in Twente, op de grens van Hengelo en Borne. Het bedrijventerrein staat open voor een grote diversiteit aan bedrijven.

Van kleine tot middelgrote en grote bedrijven op het gebied van transport, distributie, industrie, bouw en groothandel. Bovendien is perifere detailhandel toegestaan op een gedeelte van het terrein. Het terrein is optimaal te bereiken via de A1 en A35 en heeft een goede aansluiting met de woongebieden in Hengelo en Borne.

Westermaat De Veldkamp is hét epicentrum van de Twentse bedrijventerreinen en heeft een ecologische omgeving. Het zuidelijke deel van de Veldkamp maakt de locatie uniek door de Groene Wig. Het gemeentelijk monument “Boerderij de Lemerij” staat hier midden in het groen. Langs de naastgelegen vijver ligt een mooie wandelroute voor personeel. De gemeenten Hengelo en Borne werken samen om u als ondernemer de ruimte te bieden. Op het terrein zijn diverse bedrijven gevestigd als Dutch Shape Hoffmann, Internovi, Nijwa Trucks en Jonkman Coating.

  • Deels perifere detailhandel toegestaan
  • Prijs: vanaf €155 p/m2 excl. BTW
  • Industrie, distributie, opslag en transport en aanverwante bedrijvigheid
  • Aan de A1 en A35
  • Milieucategorie 1 tot en met 4.2
  • Bouwhoogte: minimaal 6 tot maximaal 15 meter, maximale bebouwing: 60%
  • Modern ingericht
  • Parkmanagement

Nieuw in de verkoop: Bouwpercelen de 'Groene Wig'

De gemeente Borne en Hengelo brengen twee bouwpercelen in verkoop in de 'Groene Wig' in plan De Veldkamp, aan de Burenweg. U kunt op één of op beide kavels een bod uitbrengen. Meer informatie leest u op de pagina Bouwpercelen de 'Groene Wig'.

Geïnteresseerd? 

Bent u geïnteresseerd in een van de beschikbare kavels en wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Hans Jansink.

Accountmanager Hans Jansink


Accountmanager Bedrijven, relatiebeheer en uitgifte van de bedrijventerreinen


T: 06 51 69 16 38
E: h.jansink@hengelo.nl
Gemeente Hengelo
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu