Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >

De Westermaat Campus

Een hoogwaardig technologisch bedrijvenpark met een groen en sociaal karakter

Aan de noordwestzijde van Hengelo ligt het bedrijvenpark Westermaat Campus. Het bedrijvenpark is de poort van Twente, ligt strategisch aan de A1 en heeft een doorgaande route van en naar Centraal Europa, Oost-Europa en Scandinavië.

Daarnaast is het park goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er wordt ruimte geboden aan vernieuwende bedrijvigheid, kennisintensieve of initiërende industrie, toeleverende groothandel en zakelijke dienstverlening. 

De Westermaat Campus heeft een sociaal karakter en biedt een warm onthaal aan bezoekers en ondernemers. Het park heeft een Campus Business Center wat dé ontmoetingsplaats is. Hier kunnen bedrijven zich vestigen en is er een mogelijkheid voor de omliggende bedrijven om te vergaderen en te lunchen. Een belangrijke kernwaarde van de Campus is duurzaamheid. Het park heeft een mooie uitstraling, leuke wandelroutes en een grote vijver. Het stadspark Weusthag, waar je ook kunt wandelen, ligt vlakbij. Op de Westermaat Campus zijn bedrijven gevestigd als Sensata, Electromach, Trumpf, Silk-ka en Tebodin.

  • Innovatief en high-tech bedrijvenpark
  • Prijs: vanaf €175 p/m2 excl. BTW*
  • Parkmanagement verplicht.
  • Direct aan de A1
  • Milieucategorie 1 tot en met 3.2
  • Bouwhoogte: maximaal 40 meter, maximale bebouwing: 50%
  • Kennisintensieve of initiërende industrie, toeleverende groothandel en zakelijke dienstverlening

Geïnteresseerd? 

Bent u geïnteresseerd in een van de beschikbare kavels en wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Joost Bekkink.Accountmanager Bedrijven, relatiebeheer en uitgifte van de bedrijventerreinen


T: 06 13 83 74 11
E: j.bekkink@hengelo.nl

 

*Per 1-1-2023: Bij bouwplannen van 3 verdiepingen of meer is de gemeente bevoegd op een andere wijze de verkoopprijs vaststellen. Neem voor meer informatie contact op met de accountmanager. 

Gemeente Hengelo
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu