Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >

Gezondheidspark

Het groene park waar de zorg in verweven is.

Het gezondheidspark is een parkachtig terrein nabij het ziekenhuis ZGT.

Het gezondheidspark is een parkachtig terrein nabij het ziekenhuis ZGT. Het NS Station Hengelo Gezondheidspark bevindt zich op loopafstand en het Gezondheidspark is ook goed bereikbaar via de A35. Het park biedt ruimte voor zorg, zorggerelateerde bedrijvigheid en wonen. Synergie van diverse zorgpartijen biedt meerwaarde voor de bezoekers en bewoners. In het centrumdeel is ruimte voor ontwikkeling van diverse ondersteunende functies zoals wellness, horeca, fitness en sport.

Het Gezondheidspark heeft een sterk wellnessprofiel. Het park staat open voor allerlei thema’s, bijvoorbeeld ook voor technische en medische toepassingen zoals in de Medtech sector. De groene setting met recreatieve wandel-, fietsroutes en therapeutische tuinen zijn voor iedereen goed bereikbaar en maken het park aantrekkelijk voor bezoeker en bewoner. Op het terrein zijn diverse bedrijven gevestigd, zoals ZGT, Ambiq, de Kievit, en onderwijsinstelling Attendiz, TMZ en Jarabee.

Film Gezondheidspark

  • Zorg en zorgerelateerde bedrijven
  • Milieucategorie: 1 en 2
  • Sport, wellness, tandtechniek, private klinieken, technische en medische toepassingen
  • Nabij A35, treinstation Gezondheidspark
  • Parkachtige omgeving
  • Prijs: vanaf € 200 p/m2 excl. BTW
  • Bouwhoogte: maximaal 32 meter, maximale bebouwing tot 80%

Geïnteresseerd? 

Bent u geïnteresseerd in een van de beschikbare kavels en wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Joost Bekkink.Accountmanager Bedrijven, relatiebeheer en uitgifte van de bedrijventerreinen


T: 06 13 83 74 11
E: j.bekkink@hengelo.nl

 

Gemeente Hengelo
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu