Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >

Oosterveld

Een directe aansluiting met Europa

Het nieuwe bedrijventerrein Oosterveld is gelegen aan de noordoostkant van Hengelo.

Het nieuwe bedrijventerrein Oosterveld is gelegen aan de noordoostkant van Hengelo. Het terrein is zeer gunstig gelegen tussen de A1 en de provinciale weg naar Oldenzaal. De afslag Hengelo-Noord van de A1 ligt direct naast de deur. De bedrijven op Oosterveld hebben een gemengd karakter. Kleine en middelgrote bedrijven uit de sector industrie, bouw, transport, distributie, dienstverlening en groothandel zijn hier welkom. Op het terrein zijn ook bedrijfsverzamelgebouwen gepland, waarbij het mogelijk is kleinere units te kopen of te huren. Ongeveer de helft van het terrein is uitgegeven.

Oosterveld is een overzichtelijk en net terrein, zonder buitenopslag in het zicht. Het terrein heeft een karakteristieke opvallende uitstraling door een duidelijk beeld-kwaliteitsplan. Het ligt dicht bij de groene populaire woonwijk Hasseler Es. Bedrijventerrein Oosterveld heeft een vriendelijk, kleinschalig karakter, waardoor er goede samenhang mogelijk is tussen de bedrijven die er gevestigd zijn. Voorbeelden van de bedrijven die hun thuis hebben gevonden op Oosterveld, zijn AlienTrick, Mazda Kolenaar, Pakfood, KTR Systems en metaalbedrijf TMI Group.

  • Reguliere, gemengde bedrijvigheid
  • Industrie, transport, bouw en groothandel
  • Milieucategorie: 1 tot en met 3.2
  • Nabij snelweg A1 en aan Rijksweg Hengelo-Oldenzaal
  • Modern ingericht en parkmanagement
  • Prijs: vanaf € 140 p/m2 excl. BTW
  • Bouwhoogte: minimaal 4 meter, maximaal 24 meter, maximale bebouwing: 60%
  • Ruimte voor ongeveer 40 bedrijven

Geïnteresseerd? 

Bent u geïnteresseerd in een van de beschikbare kavels en wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Hans Jansink.

Accountmanager Hans Jansink


Accountmanager Bedrijven, relatiebeheer en uitgifte van de bedrijventerreinen


T: 06 51 69 16 38
E: h.jansink@hengelo.nl
Gemeente Hengelo
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu