Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >

Parkeerapp

Met de Parkeerapp kunt u kentekens aan- en afmelden voor uw digitale parkeerontheffing of parkeervergunning.

Hebt u een digitale bezoekers- of bedrijfsontheffing voor parkeren in de blauwe zone? Of een algemene parkeervergunning voor parkeren in een gebied waar u moet betalen voor het parkeren?  Dan meldt u heel gemakkelijk de kentekens aan en af met de Parkeerapp van de gemeente Hengelo.

De Parkeerapp opent u via www.hengelo.nl/parkeerapp. Om de Parkeerapp te activeren hebt u inloggegevens nodig. Direct na de aankoop van een parkeerproduct wordt per mail een bevestiging gestuurd met daarin ook de inloggegevens.

Zodra u bent ingelogd kunt u heel gemakkelijk het juiste kenteken doorgeven met uw smartphone, tablet of computer. Een parkeerbewijs in de auto is niet nodig. De parkeercontroleur scant het kenteken en ziet dan of de auto is aangemeld.

Inloggegevens kwijt

Als u de inloggegevens kwijt bent kunt u dit nakijken in de digitale parkeerbalie. Hier moet u inloggen met uw DigiD. Hebt u een zakelijk account dan logt u in met de gegevens die u van de gemeente hebt gekregen. Na het inloggen ziet u op het hoofdscherm uw parkeerproducten. U kunt per product de documenten met de inloggegevens downloaden.

Publieksplein (Stadhuis)
Burgemeester van der Dussenplein 1, 7551 EB Hengelo
Telefoon:  14 074

Contactformulier

Afspraak maken

Wilt u langskomen? Maak altijd eerst een afspraak. Klik daarvoor op onderstaande button.

Afspraak maken  

Of bel met 14 074.

Gemeente Hengelo
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu