Wegwerkzaamheden

In Hengelo wordt regelmatig aan de weg gewerkt.

Het is belangrijk om de doorstroming van het verkeer en de verkeersveiligheid in en om Hengelo te onderhouden of te verbeteren. De gemeente probeert de werkzaamheden aan de weg zo snel en zo veilig mogelijk te laten uitvoeren. Maar toch kan het voorkomen dat er tijdelijk overlast ontstaat.   

Kijk voor een volledig overzicht van alle werkzaamheden op de kaart met actuele verkeerssituaties. Op deze kaart vindt u alle actuele meldingen in Overijssel over hinder en afsluitingen door wegwerkzaamheden, evenementen of calamiteiten. 

Overzichtskaart werkzaamheden

Werkzaamheden in het kort:

  • Dr. Martin Luther Kingstraat (t.h.v. nr. 9), 25 januari
  • Ruijsdaelstraat (t.h.v. nrs. 9 t/m 15), 25 tot en met 27 januari en 1 februari
  • Marssteeg, tot en met 4 februari
  • Meester Molendijkweg (deels, vanaf Deurningerstraat), 19 januari tot en met 8 februari
  • Nieuwstraat (tussen Enschedesestraat en Telgen en tussen Stationsplein en Molenstraat), tot en met 18 februari
  • Nieuwstraat (tussen Telgen en Molenstraat) en Brinkstraat (tussen Enschedesestraat en Markt), 7 februari tot en met 18 maart
  • Mitchamplein en Deldenerstraat (tussen Mitchamplein en Tuindorpstraat), tot en met 25 maart

Kijk dan verder op de speciale projectpagina's. Daar kunt u bijvoorbeeld meer lezen over planning, omleidingsroutes en ontwerp. En ook waar u eventueel terecht kunt met uw vragen of opmerkingen. 

Door wegwerkzaamheden of omleidingen kan er overlast ontstaan. Er kan meer verkeer door uw straat of buurt komen dan normaal, er wordt misschien harder gereden of er is tijdelijk een parkeerprobleem. Helaas is dat vaak onvermijdelijk en de gemeente kan daar ook vaak niets aan veranderen. Wij hopen dat u daar begrip voor heeft.

Als u vindt dat er sprake is van een zeer onveilige situatie, dan is het belangrijk om dat te melden bij de gemeente. De gemeente kan dan de situatie beoordelen en waar mogelijk maatregelen nemen. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
en de
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu