Wegwerkzaamheden

In Hengelo wordt regelmatig aan de weg gewerkt.

Het is belangrijk om de doorstroming van het verkeer en de verkeersveiligheid in en om Hengelo te onderhouden of te verbeteren. De gemeente probeert de werkzaamheden aan de weg zo snel en zo veilig mogelijk te laten uitvoeren. Maar toch kan het voorkomen dat er tijdelijk overlast ontstaat.   

Kijk voor een volledig overzicht van alle werkzaamheden op de kaart met actuele verkeerssituaties. Op deze kaart vindt u alle actuele meldingen in Overijssel over hinder en afsluitingen door wegwerkzaamheden, evenementen of calamiteiten. 

Overzichtskaart werkzaamheden

Werkzaamheden in het kort:

  • Woolderesweg (tussen nr. 100 en Geerdinksweg/Weideweg), tot en met 22 oktober
  • Celebesstraat (tussen nr. 59 en nr. 77),  tot en met 29 oktober
  • Deurningerstraat (tussen nr. 19 en Oldenzaalsestraat), tot en met 29 oktober
  • Hazelaarweg (tussen Berkweg en Dennenbosweg),  tot en met 29 oktober
  • Dennenbosweg (tussen Hazelaarweg en Ir. M. Schefferlaan), tot en met 5 november
  • Henry Dunantstraat (tussen nr. 9 en Woltersweg), tot en met 12 november
  • Deldenerstraat (tussen Tuindorpstraat en Langestraat)/Mitchamplein/Marskant (tussen Deldenerstraat en Brugstraat), tot en met 30 november
  • De provincie Overijssel werkt vanaf maandag 30 augustus tot en met vrijdag 22 oktober aan de weg N738, tussen Hengelo en Weerselo

Kijk dan verder op de speciale projectpagina's. Daar kunt u bijvoorbeeld meer lezen over planning, omleidingsroutes en ontwerp. En ook waar u eventueel terecht kunt met uw vragen of opmerkingen. 

Door wegwerkzaamheden of omleidingen kan er overlast ontstaan. Er kan meer verkeer door uw straat of buurt komen dan normaal, er wordt misschien harder gereden of er is tijdelijk een parkeerprobleem. Helaas is dat vaak onvermijdelijk en de gemeente kan daar ook vaak niets aan veranderen. Wij hopen dat u daar begrip voor heeft.

Als u vindt dat er sprake is van een zeer onveilige situatie, dan is het belangrijk om dat te melden bij de gemeente. De gemeente kan dan de situatie beoordelen en waar mogelijk maatregelen nemen. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
en de
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu