Deldenerstraat

In december 2020 is de Deldenerstraat tussen Geerdinksweg en Tuindorpstraat weer open gesteld voor het verkeer.

De werkzaamheden op dit wegvak zijn bijna afgerond. De bovenste laag geluidsreducerend asfalt wordt in april 2021 aangebracht. Vanaf mei 2021 begint de gemeente met de uitvoering van de laatste fase van het project Deldenerstraat (Tuindorpstraat tot aan de Langestraat + Marskant en Mitchamplein).

Gemeente Hengelo verwacht in mei 2021 te starten met de uitvoering van de laatste fase van project Deldenerstraat. Het gaat hier om het gedeelte vanaf de Tuindorpstraat tot aan de Langestraat. Ook het Mitchamplein en de Marskant (tot aan de Brugstraat) maken deel uit van het project. De herinrichting is gericht op een efficiënte doorstroming voor alle verkeersdeelnemers. Belangrijk onderdeel van het project is de realisatie van een flink stuk fietssnelweg F35. Het Mitchamplein behoudt zijn parkeerfunctie, maar zal van een stenig plein veranderen in een plein met meer groen. Ondergronds leggen we een nieuwe rioolbuis aan die het schone regenwater vanuit de binnenstad af kan voeren richting Berflobeek.

Het voorlopig ontwerp van project Deldenerstraat vindt u hieronder op deze pagina. Belanghebbenden konden op dit ontwerp reageren tot 19 maart 2021. De reacties hebben geleid tot een paar kleine aanpassingen. Het definitief ontwerp zetten we binnenkort op deze pagina.

Bekijk het voorlopig ontwerp Deldenerstraat

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Theo Kupper of Ingrid Leushuis via: 

  • telefoon 14 074
  • mailen naar gemeente@hengelo.nl onder vermelding van herinrichting Deldenerstraat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Gemeente Hengelo
nl
en de
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu