Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >
Waar bent u naar op zoek?

Regionale conferentie KNI - 9 september 2021

Op 9 september vond de 10e Regionale Conferentie Logistiek plaats met als thema 'Stabiele bevoorradingsketens in tijden van crisis'.

De conferentie werd georganiseerd door WIGOS, ondersteund door onder andere de Metropoolregio Noordwest, KNI en Port of Twente.

De aanwezigen kregen eerst een rondleiding door het logistieke centrum van Adidas. Districtsbestuurder Anna Kebschull en Harald Emigholz (Metropolregion Nordwest) openden de conferentie - de Coronapandemie heeft het district, het bedrijfsleven en individuele personen voor ongekende uitdagingen gesteld.

Brigadegeneraal Boris Nannt, commandant van de Logistieke School van de Duitse Strijdkrachten in Garlstedt, gaf een stimulerende keynote over de pijlers van leiderschapstraining, Sven Künnemann (Adidas) en Uwe Rummel (Thomas Phillips) gaven boeiende inzichten in hun ervaringen en lessen uit de tijd van de pandemie; Prof. Dr. Michael Schüller sloot af met een toespraak over de "nieuwe Zijderoute".

Daarna konden de 100 deelnemers onder het genot van een hapje en een drankje ideeën en ervaringen met elkaar uitwisselen. 

 https://www.k-n-i.de

Bron: https://www.k-n-i.de/

Gemeente Hengelo
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu