Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie >

Personeel

Ondersteuning bij het vinden van geschikt personeel

Voor u als ondernemer is het belangrijk om geschikt en goed kwalitatief opgeleid personeel te vinden. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden.

Werkplein Twente is een samenwerkingsverband tussen de veertien Twentse gemeenten en UWV Werkbedrijf.

Werkplein Twente werkt samen op zowel het gebied van werkzoekendendienstverlening als op het gebied van werkgeversdienstverlening. Door middel van een gezamenlijke aanpak proberen we mensen met een WW-uitkering, bijstandsuitkering of arbeidshandicap aan een passende baan te helpen.

Werkplein Twente biedt helpt ondernemers graag bij het vinden van geschikte kandidaten. Ook verzorgen ze voorlichtingen over de diverse subsidies en regelingen die er zijn., 

Locatie Hengelo

De gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente organiseren vanuit deze locatie in Hengelo de werkgeversbenadering en het begeleiden van werkzoekenden naar werk. Werkgeversbenadering vindt plaats in samenwerking met verschillende partners zoals UWV, SWB Midden Twente en ROZ Twente.

Adres locatie Hengelo

Gieterij 200
7553 VZ Hengelo
Telefoon: 074-7508180
Kijk ook op: www.werkpleintwente.nl 

Twente.com

Twente.com is een samenwerkingsverband van toonaangevende bedrijven en organisaties in Twente. Eén van de doelstellingen is om gezamenlijk hoogopgeleide potentials aan te trekken en de randvoorwaarden te creëren om hun carrière in Twente te starten en voort te zetten. Belangrijk in de activiteiten van Twente.com is de promotie van Twente als aantrekkelijk werk- en woongebied welke tot resultaat heeft, dat in Twente studerenden optimaal op de hoogte zijn van hun mogelijkheden in onze regio. Ook wordt Twente samen met de samenwerkingspartners gepresenteerd op Carrièrebeurzen voor hoger opgeleiden met hetzelfde doel.

Buitenlandse kenniswerkers 

Voor uw buitenlandse kenniswerkers kunt u terecht bij het Expat Center in het WTC Twente.

Gemeente Hengelo
Zoek Sluit
Menu
Sluit
Menu